۱۳۸۹ بهمن ۱۵, جمعه

ودکا


ودکا (به روسیВодка) یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های الکلی تقطیری است. ودکا بدون طعم دهنده یک مایع شفاف و بی رنگ است که از آمیختن آب با اتانول تولید می‌شود. معمولاً با تقطیر شرابی که از تخمیر جو یا سیب‌زمینی به دست آمده الکل اتیلیک تقریباً خالص تهیه می‌کنند و سپس آن را با آب مخلوط می‌کنند تا ودکا درست شود.
کلمه «ودکا» از زبان روسی میآید و حالت تصغیر کلمه «وُدا» (به روسیВода) به معنی آب است.[۱]
ودکا یک نوشیدنی الکلی ارزان قیمت با درصد الکل بالا (بین ۳۵ تا ۵۰ درصد) است. ودکای سنتی روسیه و لهستان ۴۰ درصد الکل دارد.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر